ملف كحك العيد كامل وبالصور
5 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
ملف كحك العيد كامل وبالصور
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كل سنة وانتم طيبين بمناسبة قرب العيد حبيبت اكتبلكم طرق عمل كحك العيد
ملحوظات هاااامه جدااااا
لنجاح العجن
1-عشان الكعك يكون ناعم لا زم نبسه كويس قوى وماء العجن مايكونش كتير لأن المياة الزائدة هى اللى بتنشفة و فية ناس كتير فاهمة العكس
ان كل ما تحطيله ماء يبقى ناعم وطرى و يستغربوا لما يحطوا ماء و يطلع ناشف.
2- ابقى حطى السمسم ابيض ورشية على وش الدقيق فلما تيجى
تصبى السمن المقدوح قوى حينزل على السمسم يحمصة.
3- لما تخلصى الكحك وتحطية فى الصاجات علشان يخمر
لما تلاقى الكحكة نشفت تعرفى انها خمرت .
4- ماتتقيديش بمقدار الدقيق اللى مكتوب لان نوعه بيختلف
من دقيق للتانى يعنى ممكن ماتستعمليش الكمية المكتوبة كلها
وممكن تحتاجى تضيفى دقيق تانى
5-بنستخدم لكل كيلو دقيق كوب ماء او كوب ونص ماء
لحد ماتلاقى العجينة طرية واتلمت .
6- لما تيجى تنقشى الكحك بالمنقاش وانتى بتنقشى ابقى اضغطى على النقش وارفعى ايدك بالنقشة لفوق علشان السكر البودرة يبقى ثابت جوة النقشة
7- بنستخدم ملعقة خميرة فورية لكل 4 كوب دقيق
طريقة استخدام الخميرة بيرة
فى كوب اضع ملعقة صغيرة خميرة بيرة وقليل من السكر وادوبها بالملعقة الاول ثم اضع كوب ماء دافىء .
ملحوظة بالنسبة للغريبه
1-عجينة الغريبة لازم تاخد دعك جامد
2-كل ماتدعك كويس بتطرىوماتظهرش فيها التشققات بعد السوى
3-اذا ذاد السكر فى عجينة الغريبة بتنشف الغريبة علشان كدة بنقلل السكر شوية فى العجينة ولما بتخرج من الفرن وهى ساخنة بنرش عليها بسرعة بالمنخل
ملحوظة بالنسبة للبتيفور
1- اذا كنتى عاوزة البتيفور ناعم قوى اعملية بصفار البيض فقط
2- فى عمل البتيفور لاتدهن الصينية بالسمن
3- لو أردنا عمل بيتي فور بالكاكاو نضيف للدقيق2 ملعقة كاكاو وننقص2 ملعقة
مقادير الكعك
*********
1 كيلو دقيق
1/2 كيلو سمن
1 كوب أو كوب ونصف ماء دافئ للعجن
قطعة خميرة بيرة في حجم عين الجمل
ذرة ملح
2 معلقة رائحة كحك
سمسم
معلقة سكر
الطريقة
*******
- انخلي الدقيق في طبق عميق للعجن.
- اصنعي حفره في المنتصف وضعي فيها السمسم .
- اقدحي السمن علي النار جيداً .
- ضعيها على السمسم وقلبيها بملعقة خشب أو بالمقصوصة .
- عندما تهدأ حرارة السمن افركي خليط الكعك بين يديكِ جيداً، حتي ينعم ويتشبع بالسمنة.
- ضعي الخميرة في ملعقة صغيرة سكر مع الماء الدافئ.
- بعد أن تعلو وترتفع الخميرة ، اعجني بها الكعك ثم نتركه حوالي ساعة ليخمر .
- شكلي الكعك كور صغيرة واحشها إما بالعجمية أو الملبن أو أي نوع مكسرات مفضل لكِ ، أو حتي بدون حشو.
- انقشي الكعك الآن بالمنقاش أو ضعيه في القوالب الخاصة به .
- أدخليه الفرن وعندما يبرد رشي عليه السكر البودر
تابعوا الصور خطوة خطوة
كل سنة وانتم طيبين بمناسبة قرب العيد حبيبت اكتبلكم طرق عمل كحك العيد
ملحوظات هاااامه جدااااا
لنجاح العجن
1-عشان الكعك يكون ناعم لا زم نبسه كويس قوى وماء العجن مايكونش كتير لأن المياة الزائدة هى اللى بتنشفة و فية ناس كتير فاهمة العكس
ان كل ما تحطيله ماء يبقى ناعم وطرى و يستغربوا لما يحطوا ماء و يطلع ناشف.
2- ابقى حطى السمسم ابيض ورشية على وش الدقيق فلما تيجى
تصبى السمن المقدوح قوى حينزل على السمسم يحمصة.
3- لما تخلصى الكحك وتحطية فى الصاجات علشان يخمر
لما تلاقى الكحكة نشفت تعرفى انها خمرت .
4- ماتتقيديش بمقدار الدقيق اللى مكتوب لان نوعه بيختلف
من دقيق للتانى يعنى ممكن ماتستعمليش الكمية المكتوبة كلها
وممكن تحتاجى تضيفى دقيق تانى
5-بنستخدم لكل كيلو دقيق كوب ماء او كوب ونص ماء
لحد ماتلاقى العجينة طرية واتلمت .
6- لما تيجى تنقشى الكحك بالمنقاش وانتى بتنقشى ابقى اضغطى على النقش وارفعى ايدك بالنقشة لفوق علشان السكر البودرة يبقى ثابت جوة النقشة
7- بنستخدم ملعقة خميرة فورية لكل 4 كوب دقيق
طريقة استخدام الخميرة بيرة
فى كوب اضع ملعقة صغيرة خميرة بيرة وقليل من السكر وادوبها بالملعقة الاول ثم اضع كوب ماء دافىء .
ملحوظة بالنسبة للغريبه
1-عجينة الغريبة لازم تاخد دعك جامد
2-كل ماتدعك كويس بتطرىوماتظهرش فيها التشققات بعد السوى
3-اذا ذاد السكر فى عجينة الغريبة بتنشف الغريبة علشان كدة بنقلل السكر شوية فى العجينة ولما بتخرج من الفرن وهى ساخنة بنرش عليها بسرعة بالمنخل
ملحوظة بالنسبة للبتيفور
1- اذا كنتى عاوزة البتيفور ناعم قوى اعملية بصفار البيض فقط
2- فى عمل البتيفور لاتدهن الصينية بالسمن
3- لو أردنا عمل بيتي فور بالكاكاو نضيف للدقيق2 ملعقة كاكاو وننقص2 ملعقة
مقادير الكعك
*********
1 كيلو دقيق
1/2 كيلو سمن
1 كوب أو كوب ونصف ماء دافئ للعجن
قطعة خميرة بيرة في حجم عين الجمل
ذرة ملح
2 معلقة رائحة كحك
سمسم
معلقة سكر
الطريقة
*******
- انخلي الدقيق في طبق عميق للعجن.
- اصنعي حفره في المنتصف وضعي فيها السمسم .
- اقدحي السمن علي النار جيداً .
- ضعيها على السمسم وقلبيها بملعقة خشب أو بالمقصوصة .
- عندما تهدأ حرارة السمن افركي خليط الكعك بين يديكِ جيداً، حتي ينعم ويتشبع بالسمنة.
- ضعي الخميرة في ملعقة صغيرة سكر مع الماء الدافئ.
- بعد أن تعلو وترتفع الخميرة ، اعجني بها الكعك ثم نتركه حوالي ساعة ليخمر .
- شكلي الكعك كور صغيرة واحشها إما بالعجمية أو الملبن أو أي نوع مكسرات مفضل لكِ ، أو حتي بدون حشو.
- انقشي الكعك الآن بالمنقاش أو ضعيه في القوالب الخاصة به .
- أدخليه الفرن وعندما يبرد رشي عليه السكر البودر
تابعوا الصور خطوة خطوة
البرنسيسة- المديرة التنفيذية
- عدد المساهمات : 1184
نقاط : 6677
تاريخ التسجيل : 26/07/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
الغُريبه
*********
المقادير
3- كوب دقيق
1- كوب سمن
نصف كوب سكر بدره
بياض بيضه
فانيليا
الطريقه
*******
يدعك السمن مع السكر البدره
جيدا حتى يصبح القوام كريمى ناعم
يضاف الدقيق ويقلب ثم تضاف الفانيليا لبياض البيضه
ونضيفها للعجين حتى يصبح القوام ناعم ومتماسك
تترك العجينه ترتاح نصف ساعه
ونبدا بتقطيعها كور صغيره بحجم
عين الجمل ولو عايزاها صغيره
تصغيرى حجم الكورة
وتغرسى فى الوسط لوز او بندق او فسدق
حسب الرغبه
تابعوا الصور
*********
المقادير
3- كوب دقيق
1- كوب سمن
نصف كوب سكر بدره
بياض بيضه
فانيليا
الطريقه
*******
يدعك السمن مع السكر البدره
جيدا حتى يصبح القوام كريمى ناعم
يضاف الدقيق ويقلب ثم تضاف الفانيليا لبياض البيضه
ونضيفها للعجين حتى يصبح القوام ناعم ومتماسك
تترك العجينه ترتاح نصف ساعه
ونبدا بتقطيعها كور صغيره بحجم
عين الجمل ولو عايزاها صغيره
تصغيرى حجم الكورة
وتغرسى فى الوسط لوز او بندق او فسدق
حسب الرغبه
تابعوا الصور
البرنسيسة- المديرة التنفيذية
- عدد المساهمات : 1184
نقاط : 6677
تاريخ التسجيل : 26/07/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
اللانكشير
*****
المقادير
2- كوب دقيق
ا- كوب أرز مطحون ناعم
1- كوب سكر بدره
5- بيضات
1- كوب سمن
بكنجبودر وفانيليا
شيكولاته فورماسيل للتزويق
وشيكولاته فورماسيل ألوان
مربة مشمش
نشكل العجين على شكل كور صغيرة بحجم عين الجمل
ولو عايزاها صغيرة يبقى بحجم البندقه
على حسب رغبتك
وتخبز فى فرن متوسط الحراره
لمدة 5 دقائق
أو حسب فرنك
المهم تكون ذهبية اللون
نتركها تبرد
وبعدين نبدأ بالتزويق
نأخذ واحده وندهنها مربى وناخذ الأخرى ونلزقها فيها وهكذا
نلاحظ خروج المربى من حوليها اغمسيها فى الشيكولاته
الفورماسيل حيكون ده الشكل النهائى ليها
*****
المقادير
2- كوب دقيق
ا- كوب أرز مطحون ناعم
1- كوب سكر بدره
5- بيضات
1- كوب سمن
بكنجبودر وفانيليا
شيكولاته فورماسيل للتزويق
وشيكولاته فورماسيل ألوان
مربة مشمش
نشكل العجين على شكل كور صغيرة بحجم عين الجمل
ولو عايزاها صغيرة يبقى بحجم البندقه
على حسب رغبتك
وتخبز فى فرن متوسط الحراره
لمدة 5 دقائق
أو حسب فرنك
المهم تكون ذهبية اللون
نتركها تبرد
وبعدين نبدأ بالتزويق
نأخذ واحده وندهنها مربى وناخذ الأخرى ونلزقها فيها وهكذا
نلاحظ خروج المربى من حوليها اغمسيها فى الشيكولاته
الفورماسيل حيكون ده الشكل النهائى ليها
البرنسيسة- المديرة التنفيذية
- عدد المساهمات : 1184
نقاط : 6677
تاريخ التسجيل : 26/07/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
بسكوت النشادر
المقادير
******
6 بيضات كبيرة
فانيليا
1 ونصف- كوب سكر ناعم
1 -وربع كوب سمن
ذرة ملح
نصف ملعقة صغيرة بيكنج بودر
وقية نوشادر بمعدل 3 ملاعق صغيرة
1 كيلو دقيق
لو عايزاه بالبرتقال تضيفى نصف كوب عصير برتقال وريحة برتقال متوفره عند العطار مع البيض
الطريقة
******
تدعك السمن ثم يضاف السكر ويضرب جيدا ثم يضاف البيض و الفانيليا وبعد الخفق الجيد يضاف اليه النوشادر بشكل سريع مع التقليب المستمر ثم يضاف ذرة الملح و البيكنج بودر و الدقيق يضاف اخيرا بالتدريج حتى تحصلى على عجينة ممكن تشكيلها اصابع بسكويت بالقمع او ماكينة البسكوت
ملحوظة
قبل التشكيل للعجينة تترك لمدة ساعة او ساعتين لترييح للعجينة وتحصلى على بسكوت هش و نتيجة ممتازة
ثم يخبز فى فرن متوسطة الحرارة حتى تحصلين على اللون الذهبى
ويخرج من الفرن ويقدم
و بالهنا و الشفا
المقادير
******
6 بيضات كبيرة
فانيليا
1 ونصف- كوب سكر ناعم
1 -وربع كوب سمن
ذرة ملح
نصف ملعقة صغيرة بيكنج بودر
وقية نوشادر بمعدل 3 ملاعق صغيرة
1 كيلو دقيق
لو عايزاه بالبرتقال تضيفى نصف كوب عصير برتقال وريحة برتقال متوفره عند العطار مع البيض
الطريقة
******
تدعك السمن ثم يضاف السكر ويضرب جيدا ثم يضاف البيض و الفانيليا وبعد الخفق الجيد يضاف اليه النوشادر بشكل سريع مع التقليب المستمر ثم يضاف ذرة الملح و البيكنج بودر و الدقيق يضاف اخيرا بالتدريج حتى تحصلى على عجينة ممكن تشكيلها اصابع بسكويت بالقمع او ماكينة البسكوت
ملحوظة
قبل التشكيل للعجينة تترك لمدة ساعة او ساعتين لترييح للعجينة وتحصلى على بسكوت هش و نتيجة ممتازة
ثم يخبز فى فرن متوسطة الحرارة حتى تحصلين على اللون الذهبى
ويخرج من الفرن ويقدم
و بالهنا و الشفا
البرنسيسة- المديرة التنفيذية
- عدد المساهمات : 1184
نقاط : 6677
تاريخ التسجيل : 26/07/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
بسكويت بالجبـــن
********************
يمكنك تقديم هذا النوع من البسكويت يقدم مع خضروات أو مع لبنة .
المقادير :
- 2كوب دقيق
- 1/2 كوب جبن عكاوى
- 2/1 كوب جبن شيدر
- 2/1 كوب زيت
- 2/1 كوب زبد طري
- 1 ملعقة صغيرة بيكنج بودر
الطريقة :
* يُبشر الجبن العكاوي و يُنقع قبلها بيوم ثم يُصفي.
* يُخلط الدقيق مع البيكنج بودر و جبن الشيدر و جبن العكاوي .
* يُعجن خليط الدقيق في عجان كهربائي مع إضافة الزبد تدريجيا .
* يُضاف الزيت تدريجيا للعجين حتي تتجانس المكونات و يصبح العجين كتلة واحدة.
* يُفرد العجين علي سطح مرشوش بالدقيق ثم ُيقطع علي هيئة مستطيلات.
* يُشكل العجين علي هيئة معين و يُدهن ببيض و حليب .
* يُرص في صاج به ورق زبد و تُوضع النكهات ، سمسم ، زعتر ، حبة البركة.
* تُخبز في فرن 180 درجة لمدة 12 دقيقة
********************
يمكنك تقديم هذا النوع من البسكويت يقدم مع خضروات أو مع لبنة .
المقادير :
- 2كوب دقيق
- 1/2 كوب جبن عكاوى
- 2/1 كوب جبن شيدر
- 2/1 كوب زيت
- 2/1 كوب زبد طري
- 1 ملعقة صغيرة بيكنج بودر
الطريقة :
* يُبشر الجبن العكاوي و يُنقع قبلها بيوم ثم يُصفي.
* يُخلط الدقيق مع البيكنج بودر و جبن الشيدر و جبن العكاوي .
* يُعجن خليط الدقيق في عجان كهربائي مع إضافة الزبد تدريجيا .
* يُضاف الزيت تدريجيا للعجين حتي تتجانس المكونات و يصبح العجين كتلة واحدة.
* يُفرد العجين علي سطح مرشوش بالدقيق ثم ُيقطع علي هيئة مستطيلات.
* يُشكل العجين علي هيئة معين و يُدهن ببيض و حليب .
* يُرص في صاج به ورق زبد و تُوضع النكهات ، سمسم ، زعتر ، حبة البركة.
* تُخبز في فرن 180 درجة لمدة 12 دقيقة
البرنسيسة- المديرة التنفيذية
- عدد المساهمات : 1184
نقاط : 6677
تاريخ التسجيل : 26/07/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
طريقة عمل القراقيش
*****************
القراقيش- أو كما ننطقها أرا إيش- عادة نعملها في العيد مع الكحك
وهذا الصنف ممكن التغير في مقاديره حسب رغبة المتذوقين بمعنى أننا ممكن أن نزيد مثلا من السمن إذا أردنا أن تكون القراقيش ناعمة وممكن العكس إذا كنا نحبها غير مقرمشه شويه
وممكن أيضا زيادة الملح قليلا بها وأيضا ممكن إضافة توابل أخرى زيادة حسب رغبتك ولكن هنا المقادير المعتادة
المقادير
-----
1كيلو دقيق
(2\1-1) كوب سمن (375 جرام )
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة من كل من الأتي--> شمر , يانسون , حبة البركة
ملعقة كبيرة سمسم
ملعقة كبيرة ممسوحة خميرة فورية
ماء دافىء للعجن
الطريقة
------
ينخل الدقيق ونخلط معه الملح ثم نعمل حفرة بسيطة بوسط الدقيق ونضع بها التوابل والسمسم
نسخن السمن يحيث لووضعناه على الدقيق نجده يفور بشرط ألا نحرق السمن أو يظهر منه الدخان
كما نفعل مع كحك العيد
وعندما يسخن السمن نضعه على السمسم والتوابل والدقيق
ولكن نظراً لأن كمية السمن هنا أقل من الكحك فسنجد الشكل مختلف
نضع الخميرة والماء حبة حبة ونعجن جيدا
نترك العجينة ترتاح نصف ساعة
نبدأ بتشكيلها فوق سطح أملس( رخامة أو صينية ميلامين كبيرة )
نأخذ قطعة من العجينة ونبرمها كما في الصور ثم نبططها باليد ثم نقطعها مع ميل خفيف أو حسب الرغبة
وممكن تقطيعها بالسكين أو بأدوات التقطيع المختلفة
الف هناااااا
*****************
القراقيش- أو كما ننطقها أرا إيش- عادة نعملها في العيد مع الكحك
وهذا الصنف ممكن التغير في مقاديره حسب رغبة المتذوقين بمعنى أننا ممكن أن نزيد مثلا من السمن إذا أردنا أن تكون القراقيش ناعمة وممكن العكس إذا كنا نحبها غير مقرمشه شويه
وممكن أيضا زيادة الملح قليلا بها وأيضا ممكن إضافة توابل أخرى زيادة حسب رغبتك ولكن هنا المقادير المعتادة
المقادير
-----
1كيلو دقيق
(2\1-1) كوب سمن (375 جرام )
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة من كل من الأتي--> شمر , يانسون , حبة البركة
ملعقة كبيرة سمسم
ملعقة كبيرة ممسوحة خميرة فورية
ماء دافىء للعجن
الطريقة
------
ينخل الدقيق ونخلط معه الملح ثم نعمل حفرة بسيطة بوسط الدقيق ونضع بها التوابل والسمسم
نسخن السمن يحيث لووضعناه على الدقيق نجده يفور بشرط ألا نحرق السمن أو يظهر منه الدخان
كما نفعل مع كحك العيد
وعندما يسخن السمن نضعه على السمسم والتوابل والدقيق
ولكن نظراً لأن كمية السمن هنا أقل من الكحك فسنجد الشكل مختلف
نضع الخميرة والماء حبة حبة ونعجن جيدا
نترك العجينة ترتاح نصف ساعة
نبدأ بتشكيلها فوق سطح أملس( رخامة أو صينية ميلامين كبيرة )
نأخذ قطعة من العجينة ونبرمها كما في الصور ثم نبططها باليد ثم نقطعها مع ميل خفيف أو حسب الرغبة
وممكن تقطيعها بالسكين أو بأدوات التقطيع المختلفة
الف هناااااا
البرنسيسة- المديرة التنفيذية
- عدد المساهمات : 1184
نقاط : 6677
تاريخ التسجيل : 26/07/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
لو عايزه القراقيش بالعجوة
****************
نفس العجينه وتكونى محضرة نص ك عجوة متفصصه
ومفرومه وضيفى عليها ملعقة زبده وملعقة سمسم وتعجنيهم مع بعض
تفردى قطعه من العجينه وتحشيها العجوة وتلفيها رول
وتقطعيها
****************
نفس العجينه وتكونى محضرة نص ك عجوة متفصصه
ومفرومه وضيفى عليها ملعقة زبده وملعقة سمسم وتعجنيهم مع بعض
تفردى قطعه من العجينه وتحشيها العجوة وتلفيها رول
وتقطعيها
البرنسيسة- المديرة التنفيذية
- عدد المساهمات : 1184
نقاط : 6677
تاريخ التسجيل : 26/07/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
البتيفور
*********
المقادير
كيلو دقيق
نصف كيلو سكر بدره
نصف كيلو سمن
10 صفار بيض
فانيليا بكنجبودر
2 ملعقه كبيرة كاكاو خام
الطريقه
******
نخلط السكر البدره + السمن جيداً حتى يذوب السكر.
نخلط البيض+الفانيلا
ونضيفهم لخليط السكر والسمن وعندما يصبح الخليط متجانس
..
نضيف الدقيق والبكنجبودر ولكن بالتدريج يمكن لا تحتاجي كل كميه الدقيق كلها بيرجع لنوع الدقيق المهم تكون العجينة متماسكة وسهلة التشكيل مثل اللي في الصورة..
نشكل البتي فورة على حسب الرغبة ويوضع في صينية الفرن(يفضل أن تكون غير مرتفعة الأطراف) مدهونة بالقليل من الزبدة أو السمن يوضع في الفرن على حرارة 200 درجة لمدة 5 دقائق تقريباً أو حتى يحمر قليلاً.
ممكن تقسمى العجين نصفين نصف ابيض والنصف التانى تضيفى له ملعقتين الكاكاو مع ملعقة سمن صغيره
وممكن تلزقيه بالمربى وتزوقيه بالمكسرات وجوز الهند
*********
المقادير
كيلو دقيق
نصف كيلو سكر بدره
نصف كيلو سمن
10 صفار بيض
فانيليا بكنجبودر
2 ملعقه كبيرة كاكاو خام
الطريقه
******
نخلط السكر البدره + السمن جيداً حتى يذوب السكر.
نخلط البيض+الفانيلا
ونضيفهم لخليط السكر والسمن وعندما يصبح الخليط متجانس
..
نضيف الدقيق والبكنجبودر ولكن بالتدريج يمكن لا تحتاجي كل كميه الدقيق كلها بيرجع لنوع الدقيق المهم تكون العجينة متماسكة وسهلة التشكيل مثل اللي في الصورة..
نشكل البتي فورة على حسب الرغبة ويوضع في صينية الفرن(يفضل أن تكون غير مرتفعة الأطراف) مدهونة بالقليل من الزبدة أو السمن يوضع في الفرن على حرارة 200 درجة لمدة 5 دقائق تقريباً أو حتى يحمر قليلاً.
ممكن تقسمى العجين نصفين نصف ابيض والنصف التانى تضيفى له ملعقتين الكاكاو مع ملعقة سمن صغيره
وممكن تلزقيه بالمربى وتزوقيه بالمكسرات وجوز الهند
البرنسيسة- المديرة التنفيذية
- عدد المساهمات : 1184
نقاط : 6677
تاريخ التسجيل : 26/07/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
ياحبيبتى تسلم ايدك يارب وكل سنة وانت بالف خير وفرحانة باولادك الحجات اخر جمال تفتح النفس حجرب واقولك وانشاء اللة تطلع حلوة زيك تسلمى ياقمر
الاميرة- عضوة ذهبية
- عدد المساهمات : 747
نقاط : 5774
تاريخ التسجيل : 28/07/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
وانت طيبه يااحلى اميره
منتظره النتايج ياقمر
منتظره النتايج ياقمر
البرنسيسة- المديرة التنفيذية
- عدد المساهمات : 1184
نقاط : 6677
تاريخ التسجيل : 26/07/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
تسلم الأيادى ياحضرة البرنسيسة السكرة حاجاتك شكلها رائع ماشاء الله بس مشكلة
موش بأعرف أعمل حاجة بس ربنا يقدرنى وأجرب
موش بأعرف أعمل حاجة بس ربنا يقدرنى وأجرب
روبي- عضوة ذهبية
- عدد المساهمات : 346
نقاط : 5404
تاريخ التسجيل : 18/08/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
تسلمى ياروبى ياقمر
جربى مش حتندمى
جربى مش حتندمى
البرنسيسة- المديرة التنفيذية
- عدد المساهمات : 1184
نقاط : 6677
تاريخ التسجيل : 26/07/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
تسلمى ياحبيبة قلبى كل سنة وانتى طيبة
الهانم- مديرة الموقع
- عدد المساهمات : 2432
نقاط : 8218
تاريخ التسجيل : 26/07/2010
رد: ملف كحك العيد كامل وبالصور
تسلم ايدك شكله حلو اوى وفتح النفس
بسمة هانم- عضوة فضية
- عدد المساهمات : 226
نقاط : 5213
تاريخ التسجيل : 07/10/2010
مواضيع مماثلة
» ملف كامل عن الاستغفار
» طبق العيد من المغرب
» ملف كامل لمفارش السرير..
» مطبخ كامل من الخرز
» طريقة عمل كحك العيد وخلافة
» طبق العيد من المغرب
» ملف كامل لمفارش السرير..
» مطبخ كامل من الخرز
» طريقة عمل كحك العيد وخلافة
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى