فراخ بالكاري
صفحة 1 من اصل 1
فراخ بالكاري
المقادير
1\2 كيلو صدور فراخ مخلية
2 معلقة كبيرة دقيق
1 معلقة زبدة
3 معالق كبيرة زيت
1 بصلة كبيرة
1 كوب مرقة
1 معلقة شاي بودرة الكاري
الطريقة
تحمر البصلة في كمية الزيت كلها. .1
يوضع الدقيق حتي يصفر لونه. .2
يضاف كمية المرقة. .3
نضيف الفراخ بعد تقطيعها مكعبات صغيرة. .4
يضاف الكاري للفراخ. .5
تغلي مرة واحدة وبالهناء والشفاء. تقدم ساخنة. .6
1\2 كيلو صدور فراخ مخلية
2 معلقة كبيرة دقيق
1 معلقة زبدة
3 معالق كبيرة زيت
1 بصلة كبيرة
1 كوب مرقة
1 معلقة شاي بودرة الكاري
الطريقة
تحمر البصلة في كمية الزيت كلها. .1
يوضع الدقيق حتي يصفر لونه. .2
يضاف كمية المرقة. .3
نضيف الفراخ بعد تقطيعها مكعبات صغيرة. .4
يضاف الكاري للفراخ. .5
تغلي مرة واحدة وبالهناء والشفاء. تقدم ساخنة. .6
البرنسيسة- المديرة التنفيذية
- عدد المساهمات : 1184
نقاط : 6672
تاريخ التسجيل : 26/07/2010
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى