اطعم صنية فراخ بالفريك

اذهب الى الأسفل

اطعم صنية فراخ بالفريك

مُساهمة من طرف بسمة هانم في الإثنين أكتوبر 18, 2010 3:13 am

المقادير
فرخة مغسولة ومقطعةحسب الرغبة
ربع كيلو فريك منقى ومغسول
بصلة كبيرة متقطعة صغير
طمطماية كبيرة متقطعة صغير
ملح و فلفل اسود و بهارات فراخ
ملعقتين زيت ذرة
2كوب ماء

الطريقة
rendeer rendeer
تغسل الفرخة كويس جدا بالدقيق والخل وتقطع حسب الرغبة ونحطها فى المصفى
علشان نتخلص من اى سوايل فيها
نجيب صنية ونقطع البصل رفيع والطماطم رفيع ونحط الملح والفلفل والبهارات ونخلطهم كويس
نتبل الفرخة بالخليط ده وبعد كدة نضيف الفريك ونقلب الخليط ده
ونحط 2كوب ميه ونحط الزيت على وش الفرخة من فوق
نغليها على البونجاز غلوتين وبعد كدة ندخلها الفرن حوالى نص ساعة
لما يحمر الوش نطلعها ونقدمها ساخنة
وبالهنا والشفا جربوها وعايزة اشوف رايكم ايه اكيد حتحبوها جدا
avatar
بسمة هانم
عضوة فضية

انثى عدد المساهمات : 226
نقاط : 3009
تاريخ التسجيل : 07/10/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: اطعم صنية فراخ بالفريك

مُساهمة من طرف البرنسيسة في الإثنين أكتوبر 18, 2010 5:04 am

مش حجرب يابسمه
انا عايزه ادووووووق
تسلم ايدك ياقمر شكلها كده حتبقى لذيذه
avatar
البرنسيسة
المديرة التنفيذية
المديرة التنفيذية

عدد المساهمات : 1184
نقاط : 4473
تاريخ التسجيل : 26/07/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: اطعم صنية فراخ بالفريك

مُساهمة من طرف moly في الثلاثاء أكتوبر 26, 2010 4:02 am

فعلا عاوزين ندووووووووق
avatar
moly
عضوة مميزة

انثى عدد المساهمات : 126
نقاط : 2889
تاريخ التسجيل : 12/10/2010

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى